Gang

Nieuwjaarsgroet 2024

Nieuwjaarsgroet 2024 Villa Het Zwarte Paard

View this email in your browser

 

 

 

 

 

Villa Het Zwarte Paard zet koers naar een hoopvolle toekomst!

Onze dappere slakken Slimey & Coco zetten, omringd door woelige baren, een vaste koers uit naar een hoopvolle toekomst! Alle bewoners van Villa Het Zwarte Paard wensen jullie een gezond, vrolijk en muzikaal jaar!

 

 

 

Nejburs on tour!

Vrolijke berichten ook over het andere dappere duo dat Villa Het Zwarte Paard onveilig maakt. Nejburs gaat in 2024 maar liefst drie keer optreden! Op zondag 4 februari treden zij op tijdens het evenement Gluren bij de Buren-Utrecht op het adres Texel 13 in Lunetten. Kijk hier voor het volledige programma. Als je wilt komen luisteren: het treinstation Utrecht-Lunetten is op loopafstand van Texel 13.

Nejburs treedt ook op tijdens de herfsteditie van Gluren bij de Buren op 6 oktober, maar dan in Houten, Atalantaberm 29. Zet het in je agenda!

 

 

 

Kunstroute Voordorps Verbeelding

Op zondag 7 april treedt Nejburs op tijdens de kunstroute Voordorps Verbeelding. Zowel tijdens Gluren bij de Buren als de kunstroute speelt Nejburs drie verschillende sets van ca. 30 minuten met veel nieuwe songs, waaraan de Villa ook haar steentje heeft bij gedragen. Een voorproefje vind je op hun Youtubekanaal: Worse, een blues van Villa Het Zwarte Paard en The one who doesn't sleep: een nummer van Marco de Fenderman, waarin ondanks een botsing met een ijsberg dapper voorwaarts wordt gegaan!

 

 

 

Veranderingen in de Villa

Voor de gedeeltelijke herinrichting van de Villa liet Mej. M zich deze keer onder meer inspireren door Het Jaar 1000, een prachtige tentoonstelling in het Rijksmuseum van Oudheden, nog te zien tot 17 maart. Op de Plaats heerst een Byzantijnse griffioen, in de Bibliotheek schrijft een apostel zijn evangelie en de pauw wandelt in de Moestuin. Een adelaar uit het Romeinse fort Vechten weet vanuit de Boomgaard de oorlog Buiten te houden. Een Leidse leeuw bewaakt het Kunstkabinet en een Delftse papegaai de Veranda.

 

 

 

Villa Het Zwarte Paard is een geweldloze zone en stelt voor dit verbodsbord in alle oorlogsgebieden te plaatsen...

 

 
 
 
 

Twitter

Facebook

Website

 
 
 
 

 

 

 

Copyright © 2024 Villa Het Zwarte Paard, All rights reserved.

Contactgegevens:
info@villahetzwartepaard.nl
www.villahetzwartepaard.nl
06-12039284

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp